Detingut a Viladecans un narcotraficant albanès que va disparar contra dos vigilants del Maremagnum fa 17 anys

L'home formava part d'un grup de narcotraficants que actuava a Barcelona i Itàlia

ACN Barcelona .- La Policia Nacional ha detingut a Viladecans (Baix Llobregat) un home d’origen albanès que portava fugit de la justícia des del desembre del 2002 quan va disparar a dos vigilants de seguretat de la zona d’oci nocturn del Maremagnum de Barcelona perquè l’havien expulsat d’un local. L’home pertanyia a un grup de narcotraficants que actuava a l’àrea de Barcelona i algunes zones d’Itàlia, on s’havia amagat amb diverses identitats falses.

L’home va ser expulsat de la discoteca juntament amb un acompanyant. Van marxar del lloc, però l’ara detingut va tornar al cap de poc temps amb una arma de foc i, sense intercanviar paraules, hauria disparat diversos trets contra dos dels vigilants, que van quedar ferits, un d’ells greu amb diverses bales a l’abdomen. Després d’això, l’home va fugir a Itàlia, va adquirir documentació falsa i va viure entre aquell país i Espanya. De fet, va passar a formar part d’un grup albanès de narcotraficants que actuava al país transalpí i a l’àrea de Barcelona traficant amb drogues.

Gràcies a la cooperació policial, la Policia Nacional va descobrir les seves identitats i el va localitzar quan anava a una festa familiar al seu domicili de Viladecans. Tot i que gairebé sempre que era a Espanya evitava sortir de casa, finalment va ser arrestat per dos intents d’homicidi, lesions i tinença il·lícita d’armes.

Port de Tarragona