Moren dos banyistes de 88 i 45 anys a les platges de Segur de Calafell i Cadaqués

Agents de la Policia Local de Calafell protegeixen el lloc on els serveis sanitaris atenen al banyista. / Aj. Calafell

Un home de 88 anys i veí de Barcelona ha mort a la platja de Calafell després de patir una aturada cardíaca. El succés ha tingut lloc a l’altura del carrer Antonio Almanzor de Segur de Calafell i malgrat els intents de reanimació per part del personal sanitari d’emergència, no s’ha pogut salvar la vida, publica Diari Més.

En una altra platja de Catalunya, a Cadaqués, un home de nacionalitat francesa de 45 anys ha mort al migdia a la platja Llané Petit d’aquesta localitat. Segons informa Protecció Civil, la víctima estava fent pàdel surf quan de sobte ha caigut a l’aigua. Diverses persones han portat l’home a una plataforma flotant propera i un metge que es trobava a la zona ho ha intentat reanimar. S’han afegit una ambulància bàsica i una d’avançada del SEM després d’haver rebut cinc avisos a un quart de dotze al telèfon d’emergències, però no l’han pogut reanimar. També ha intervingut els Mossos, la Policia Local, una dotació de Bombers de la Generalitat i la Guàrdia Civil. La platja on ha mort l’home no disposa de servei de vigilància ni socorrisme específic.

Port de Tarragona