Almenys vint persones han mort en el tiroteig en un centre comercial d’El Paso, als EUA

Vint morts i una altra vintena de ferits és el saldo, encara provisional, de l’atac armat per part d’individu armat en un centre comercial de la població d’El Paso, a l’estat nord-americà de Texas. La Policia d’aquesta ciutat fronterera amb Mèxic parla d’un mòbil de «delicte d’odi» sense especificar més, ni tan sols la identitat del principal sospitós, de raça blanca i de 21 anys d’edat. L’atacant es va lliurar als agents quan van entrar al centre comercial. El succés es va produir el matí d’ahir dissabte (hora americana) en un magatzem de la cadena Walmart.

Dels 26 atesos en hospitals, un elevat percentatge, d’edats compreses entre els 30 i els 82 anys, es troben en estat greu. Blanc de 21 anys. Sis mexicans. Vincle treballar en aquesta ciutat. Detingut rendir-se davant les autoritats atac xenòfob.

La Policia d’El Paso, a Texas, respon a un atac armat en un centre comercial que ha provocat diversos morts

Port de Tarragona