Denuncien penalment un motorista de Salou que circulava a 229 km/h per una comarcal limitada a 90 km/h

Els fets van passar a Isona i Conca Dellà, en un tram de via on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h

Imatge facilitada per Mossos de la motocicleta circulant per Isona.

ACN .- Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un motorista de 33 anys, de nacionalitat russa i veí de Salou (Tarragonès), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Els fets van succeir el passat divendres durant un control de velocitat que agents de trànsit havien muntat a l’altura del punt quilomètric 50,5 de la carretera C-1412b, dins el terme municipal d’Isona i Conca Dellà (Pallars Jussà). A les vuit del vespre els mossos van detectar una motocicleta, amb matrícula espanyola, que circulava a 229 km/h, en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h. Uns quilòmetres més endavant, una segona patrulla va aturar l’infractor i li va notificar que seria denunciat penalment per circular amb una velocitat penalment punible. El conductor haurà de comparèixer, quan sigui requerit, davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tremp.

Port de Tarragona