Els Mossos investiguen com un crim de violència masclista la mort d’una dona a l’Hospitalet de Llobregat

La víctima va ingressar a l'hospital i va morir poques hores després

Arxiu / Archivo

Els Mossos d’Esquadra investiguen com a un crim de violència masclista la mort violenta d’una dona a l’Hospitalet de Llobregat aquest cap de setmana. La víctima va ingressar a l’hospital, on poques hores després va morir, dissabte passat. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de l’Hospitalet de Llobregat va obrir una investigació, de la qual s’ha fet càrrec la Divisió d’Investigació Criminal (DIC), per esclarir les circumstàncies d’aquesta mort violenta. De moment, no hi ha detinguts. El Jutjat d’Instrucció número 1 de l’Hospitalet de Llobregat ha decretat el secret de les actuacions.

Port de Tarragona