Set acusats d ‘inventar-se un accident per cobrar les indemnitzacions per presumptes lesions, a Sevilla

La Guàrdia Civil investiga set persones que presumptament van simular haver patit un accident a la localitat sevillana de Mairena de l’Alcor. El grup d’investigació de la Guàrdia Civil té indicis que l’accident va ser intencionat amb la intenció de cobrar indemnitzacions per les presumptes lesions que van patir els afectats. El vehicle va xocar contra una torre d’electricitat. A causa de la quantitat de «ferits», els serveis d’emergència van enviar tres ambulàncies i altres tantes patrulles de Trànsit van acudir al lloc del succés.

Atestats i informes va observar certs elements que generaven sospites que l’accident podria haver estat simulat i es va procedir al processament i investigació dels presumptes estafadors.

Port de Tarragona