Tretze dotacions de Bombers lluiten per extingir un foc proper a edificis de Sant Pere i Sant Pau, a Tarragona

Els mitjans aeris participen activament llençant aigua per evitar que les flames arribin als edificis. / Foto: AP

Deu dotacions de Bombers de la Generalitat i tres mitjans aeris treballen des de l’una d’aquesta tarda en un incendi que s’ha iniciat a la zona de la Muntanya de l’Oliva, a Sant Pere i Sant Pau, a Tarragona. El foc ha obligat a confinar els usuaris del Centre de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta i ha generat preocupació entre els habitants del barri, alguns dels quals els serveis d’emergència han aconsellat que es confinin a casa seva. La circulació per la zona ha quedat tallada.

AMPLIEM:

Bombers de la Generalitat comuniquen que a les 14:11 h. el foc es troba estabilitzat.

AMPLIAREM

Port de Tarragona