Alliberen a Toledo a un segrestat al qual demanaven 17.000 euros sota l’amenaça de decapitar-lo i detenen els raptors

Els GEO de la Policia han alliberat a un individu segrestat i han detingut els quatre responsables del rapte, que demanaven 17.000 euros a canvi del seu alliberament sota amenaça de tallar-li el cap. Quan els agents van localitzar el pis on es trobava el segrestat, membres del GEO el van assaltar i van alliberar la víctima, que presentava ferides incises, macadures i marques als canells.

La Policia Nacional va tenir coneixement del segrest quan la parella sentimental de la víctima va presentar una denúncia en la qual informava del que ha passat. Aquest mateix dia els segrestadors s’havien posat en contacte amb ella, a través d’una trucada telefònica, per sol·licitar-li 17.000 euros a canvi de l’alliberament de la seva parella, sota amenaça de tallar-li el cap. Després de diverses gestions policials, els agents van localitzar el lloc des del qual s’havia produït la trucada, a la localitat toledana de Seseña. Localitzat el pis, membres del GEO el van assaltar i van alliberar la víctima. Els arrestats van intentar fugir baixant per la finestra fins al garatge i creuant, des d’allà, a l’altre costat de la urbanització per tractar
de sortir d’aquesta pel costat més distant al domicili, moment en què van ser detinguts.

Port de Tarragona