Es lliura a la policia el presumpte autor de l’homicidi d’un ciutadà marroquí al Raval

L'apunyalament va ser el 25 de juliol al vespre a la plaça Josep Maria Folch i Torres

ACN .- El presumpte autor de l’apunyalament que va acabar amb la mort d’un ciutadà marroquí el 25 de juliol al Raval de Barcelona s’ha lliurat de manera voluntària aquest dimarts. Agents del Cos Nacional de Policia (CNP) han detingut l’home, que s’ha autoinculpat de l’assassinat durant una baralla a dos quarts de deu del vespre a la plaça Josep Maria Folch i Torres. L’home s’ha entregat acompanyat del seu advocat a la Policia Judicial del CNP, al complex policial de Sant Martí-La Verneda de Barcelona. Després d’identificar-lo, els agents l’han informat dels seus drets com a detingut per un presumpte delicte d’homicidi i n’han informat els Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la seva custòdia i la tramitació de les diligències.

Port de Tarragona