Repsol cedeix un vehicle contra incendis a l’ADF 315 “La Carrerada”, que actua al Penedès i Garraf

Josep Francesc Font, director del Complex Industrial de Repsol en Tarragona, en el moment del lliurament al secretari de l'ADF. / Foto: David Oliete.

Repsol ha cedit un dels camions que fins ara prestava serveis en el complex industrial de Tarragona a l’ADF 315 “La Carrerada”, que actua a la zona del Penedès i el Garraf. L’Agrupació de Defensa Forestal l’utilitzarà en tasques de vigilància forestal i tasques de suport a les dotacions de Bombers en incendis forestals. A més, l’ADF “La Carrerada” nº 315 té per missió la defensa del medi ambient i la realització de projectes forestals. Les agrupacions de defensa forestal (ADF) són associacions que tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals. El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font ha lliurat el vehicle a David Lopera, secretari de l’ADF 315.

El camió de bombers cedit és un vehicle autobomba contra incendis IVECO, amb un motor de 6 cilindres en línia, i 217 CV de potència. El camió està dotat d’una cisterna d’aigua de 2.000 litres i una autobomba lleugera que permet l’aspiració exterior o des del dipòsit d’aigua intern. El vehicle munta un ganxo per remolc de fins a 3.500 Kg. I un cabestrant elèctric amb força d’arrossegament de 5.400 kg. Aquesta unitat ha estat recentment substituïda per un nou camió MAN 4×4 d’una potència superior i que incorpora els últims avenços tecnològics.

Port de Tarragona