Un camió d’escombraries explota i el foc afecta la façana de dos edificis a la Teixonera de Barcelona

Vuit dotacions dels Bombers de Barcelona s'hi han desplaçat

Imatge: Bernat Coll

ACN.- Un camió d’escombraries s’ha incendiat i un dels seus dipòsits ha explotat al passeig de la Mare de Déu del Coll de Barcelona quan eren prop de les dues del migdia. L’onada expansiva ha afectat la façana de dos edificis situats al número 110 i 108. Vuit dotacions dels Bombers de Barcelona han treballat per extingir l’incendi, comprovar l’afectació dels pisos i avaluar si calia desallotjar els veïns. No hi ha hagut ferits, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona.

El dipòsit de metà d’un camió d’escombraries explota i el foc afecta la façana de dos edificis a la Teixonera de Barcelona

Port de Tarragona