VIDEO: Apunyalen el cap de la Policia Local de Punta Umbría, a Huelva, en una intervenció contra la venda il·legal a la platja

Captura del video penjat a Facebook per un compte no oficial de la Policia Local de Punta Umbria.

El cap de la Policia Local de Punta Umbría, a Huelva, ha estat apunyalat en una actuació contra la venda il·legal en una platja d’aquesta localitat, informa el canal no oficial sobre informacions d’aquest cos a Facebook. Segons Huelva Informació, s’han detingut tres persones. El succés s’ha produït minuts després de dos quarts de dues d’aquesta tarda, quan un dels venedors ambulants, conegut a la zona, s’ha abalançat sobre l’agent amb una arma blanca a la mà i li ha clavat tres ganivetades a l’abdomen després tirar-lo a terra.

Cinc més policies locals han intervingut per evitar que acabés amb la seva vida, segons afirmen els testimonis. Després del succés, s’ha reduït l’atacant, que ha presentat una forta resistència. Alguns banyistes s’han posat a defensar els detinguts, pel que ha estat necessària una actuació contundent per acabar amb el seu arrest i posada a disposició de la Guàrdia Civil, que els portarà davant del jutge, informen els mitjans locals. S’està pendent de l’evolució de les ferides i el diagnòstic dels serveis mèdics.

Port de Tarragona