A presó un home acusat de tres violacions, segrest i lesions a una dona que va denunciar que la van lligar a Girona

El jutge d’Instrucció 6 de Figueres ha enviat a presó un home de 39 anys i veí de Figueres acusat de violar la mateixa noia tres vegades en una nit, i intentar-ho una quarta, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Els fets van passar a Hostalets de Llers (Alt Empordà) la matinada de dijous. Agressor i víctima es coneixen i van acabar en una barraca apartada de la localitat. Allà, l’home hauria agredit sexualment tres vegades la dona i ho hauria provat una quarta, motiu pel que la víctima va quedar ferida. A quarts d’onze del matí, un veí la va veure sortint de la barraca i ella li va demanar ajuda. De seguida es van activar els Mossos d’Esquadra que van anar al lloc dels fets on es van trobar el veí amb la noia.
Paral·lelament, a la comissaria de Figueres es presentava pocs minuts abans de les onze del matí el presumpte agressor. L’home va explicar als policies que havia estat practicant sexe consentit amb una dona en una barraca d’Hostalets de Llers. El detingut va assegurar als agents que la dona va caure i es va fer mal mentre estaven junts. Davant de les evidències que es tractava del mateix cas de l’avís amb el del relat de l’home, els Mossos el van detenir.

Aquest divendres ha passat a disposició del jutge de Figueres que l’ha enviat a presó comunicada i sense fiança. L’home, que té antecedents per altres fets, haurà de respondre per tres delictes de violació, un intent de violació, lesions, amenaces i detenció il·legal.

Port de Tarragona