Presó per a un acusat de cinc agressions sexuals amb instrument perillós, que ja va complir 11 anys per un delicte contra la llibertat sexual

El jutjat de guàrdia del Vendrell ha acordat aquest divendres presó provisional, comunicada i sense fiança per a un home  acusat de cinc violacions amb instrument perillós. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l’ara empresonat també està acusat d’un delicte de robatori amb violència i cinc delictes de lesions, quatre d’elles lleus. L’home ja havia complert una condemna d’onze anys de presó per un altre delicte contra la llibertat sexual. Quatre agressions s’han produït a la capital del Baix Penedès, l’última el 26 de juliol durant la Festa Major.

En aquell ocasió, l’home va assaltar una noia de matinada quan aquesta estava entrant a casa, en un habitatge del centre del Vendrell. Segons la víctima, la va intimidar amb una arma blanca i va intentar agredir-la sexualment. Amb tot, no se’n va sortir perquè una tercera persona que passava per la zona va foragitar-lo i va avisar la policia. Els Mossos d’Esquadra el van detenir aquest dimecres al mateix municipi.

Detenen un home per l’intent d’agressió sexual a una veïna del Vendrell durant la Festa Major

Port de Tarragona