Troben el cadàver d’una dona a la casa de l’autor del tiroteig en una mesquita d’Oslo

La policia ha trobat el cos sense vida d’una dona a la casa del detingut com a autor d’un tiroteig que s’ha produït aquesta tarda en una mesquita de la localitat de Baerum, a Oslo, segons la premsa local. La informació l’han facilitat responsables policials en una roda de premsa aquesta nit. Els investigadors tracten aquesta mort com un possible assassinat i la víctima és família de l’atacant.

L’autor del tiroteig va entrar a la mesquita amb casc, uniforme i dues pistoles en un moment en què en el temple havien sis persones, que van aconseguir reduir al jove, de 20 anys, que va resultar ferit. La policia no ha facilitat la identificació del detingut, tot i que sí que és un jove blanc d’uns vint anys. Es desconeix de moment -fins que no sigui interrogat el ferit- el mòbil de l’atac armat.

Port de Tarragona