Mor un ciclista de Lleida en un xoc amb un cotxe a una pista forestal a les Avellanes i Santa Linya

Arxiu / Archivo

El Servei Català de Trànsit informa que a les 10.49 hores d’ahir, dissabte, es va produir un accident mortal a una pista asfaltada al terme municipal de les Avellanes i Santa Linya (Noguera). Per causes que encara investiguen els Mossos d’Esquadra, un turisme i un ciclista van patir una col·lisió. A conseqüència del xoc, el ciclista va resultar ferit crític i va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida on, posteriorment, ha mort. Es tracta de D.T.V., un home de 65 anys i veí de Lleida.

Arran de la incidència, es van activar diverses patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

Port de Tarragona