Dos detinguts en una empresa de Tarragona per agressió sexual i explotació laboral

Un tercer detingut, de la mateixa empresa, ha estat arrestat a Lleida

Imatge d'un moment de l'actuació facilitada per la Policia. / CNP

Efectius de la Policia Nacional han detingut tres persones, dues a Tarragona i una a Lleida, com a presumptes autors dels delictes d’agressió sexual i contra el dret dels treballadors, per una presumpta explotació laboral.

Les investigacions van començar el passat mes de juny d’aquest any quan els agents van tenir coneixement per part de diverses persones, d’origen estranger, respecte al fet que els propietaris d’una empresa dedicada al cultiu de cítrics -ubicada a la província de Múrcia- els havien explotat laboralment. Una de les denunciants havia estat agredida sexualment en diverses ocasions per un dels treballadors de l’empresa.

Després multitud de gestions realitzades la Policia va detenir dues persones de nacionalitat espanyola com a autors d’un delicte contra el dret dels treballadors, sent igualment detingut però en dies posteriors una tercera persona de nacionalitat tunisiana que a més de imputar el delicte contra el dret dels treballadors se’l considera també autor de diversos delictes d’agressió sexual.

Els dos primers detinguts, encara que els fets van ser realitzats a la província de Múrcia van ser detinguts a la ciutat de Tarragona i la tercera persona va ser detinguda per agents de Policia Nacional en una localitat de Lleida, passant tots ells a disposició de l’autoritat judicial competent. L’operatiu ha estat desenvolupat per agents de la Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres de les Comissaries Provincials de Tarragona i Lleida.

Port de Tarragona