Dues noves morts a Barcelona: una dona trobada al carrer a Can Tunis i un home després d’una baralla a Sant Adrià

Archivo

Dues noves morts se sumen a la desena de persones que han perdut la vida a Barcelona en els últims mesos en circumstàncies violentes. Els Mossos d’Esquadra informen avui de la troballa -a les vuit d’aquest matí- del cadàver d’una dona sota un remolc aparcat al passeig de Can Tunis, que presentava signes de violència, encara que els investigadors policials no descarten altres circumstàncies. La víctima estava nua de cintura cap avall. Segons les mateixes fonts, la dona tenia 46 anys i era de nacionalitat sueca. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas per aclarir les circumstàncies de la mort.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra també investiguen la mort d’un home de 30 anys i nacionalitat georgiana a Sant Adrià de Besòs, al barri de la Mina. Segons informa la policia catalana, poc després de les sis de la tarda d’ahir diumenge, van ser alertats d’una baralla entre diverses persones a la via pública i com a conseqüència, un dels homes va quedar ferit de gravetat amb arma blanca. El SEM el va traslladar a un centre hospitalari de Barcelona on ha mort a les poques hores. Dues persones van resultar ferides, de caràcter lleu, durant la mateixa baralla. La policia ha obert una investigació per aclarir els fets i detenir els presumptes agressors.

Port de Tarragona