Cinc detinguts i més de cent bombones de gas freó intervingudes a un grup criminal amb una “seu” a La Pobla de Mafumet

Mossos i Guàrdia Civil han fet registres a altres domicilis de Terrassa, Sabadell i Badalona dins la mateixa intervenció

ACN Barcelona .- Cinc persones han estat detingudes i s’han intervingut més de cent bombones de gas freó en una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil contra una organització criminal que feia robatoris amb força. Des de dos quarts de sis de la matinada s’han dut a terme cinc entrades, de les quals dos a Sabadell i una a Terrassa, Badalona i La Pobla de Mafumet. Hi han intervingut 80 agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra i 50 de la Guàrdia Civil. El grup criminal es dedicava a robar a empreses durant la nit fent encastaments, el mètode del butró o escalament. El gas freó es fa servir per omplir circuits de refrigeració, entre altres usos, i una bombona de 9 kg pot costar uns 1500 euros. La investigació continua oberta.

Port de Tarragona