Detenen a un centre comercial de València a un perillós fugitiu de la Ndrangheta, reclamat per la justícia italiana

Foto de archivo / Foto d'arxiu

La Guàrdia Civil ha detingut a un centre comercial de València a un perillós fugitiu vinculat a la ‘Ndrangheta. Itàlia reclama al detingut, M. C., per delictes d’extorsió i tràfic de drogues. En aquest país ja havia complert més de 10 anys de presó, però encara té pendent altres cinc per aquests delictes.

La persona detinguda, considerada extremadament perillosa, vivia en un apartament de València, i tractava de mantenir un perfil baix. Per a això, feia servir mesures de seguretat com l’ús de documentació falsificada.

Les autoritats judicials italianes havien activat una ordre europea de detenció i entrega. Gràcies a la cooperació amb la policia d’Itàlia, el Servei d’Informació de la Guàrdia Civil va confirmar la identitat del fugitiu i l’operació Mastrosso ha conclòs amb la seva detenció. El detingut ha estat posat a disposició de l’Audiència Nacional, competent en els processos penals d’extradició i entrega.

Port de Tarragona