Detenen al tirador que ha ferit sis policies a Filadelfia després d’hores d’atrinxerament

Sis policia han resultat ferits en un tiroteig que s’ha registrat aquesta nit a Filadèlfia per un individu que va poder ser detingut després d’hores de atrinxerament i que va disparar als policies a l’interior d’un edifici, segons ha informat un dirigent policial a la premsa. La policia va rebre una trucada avisant d’un problema de drogues en un punt de la ciutat, a l’entrar els policies, l’individu va començar a disparar. Les forces especials van entrar a l’edifici poc abans que acabés l’enfrontament i van poder posar fora de perill als policies que hi havia a l’interior. Els negociadors intentaven negociar amb l’individu, que només despenjava el telèfon però no parlava. La mediació d’un advocat que li va prometre que no li farien mal va facilitar la tasca d’acabar amb el seu atrinxerament.

Els cossos especials SWAT van dubtar durant hores si actuar per por que algun policia dels que es trobaven a l’interior de l’edifici pugui ser ferit. La perillositat de l’individu queda patent quan s’ha informat que disparava fins i tot a través de les parets. Es desconeix si els agents -segons sembla són dos-en l’interior es troben fora de perill.

Port de Tarragona