VIDEO: Trets de la Policia Local de Marbella contra un cotxe robat que ha envestit els agents i que va arribar a circular a 200 km / h per la ciutat

Una intervenció policial durant aquesta matinada a Marbella ha provocat la fugida d’un vehicle i trets per part dels agents de la Policia Local, als quals ha envestit el conductor. En el vídeo es pot apreciar com un cotxe arrenca a gran velocitat i com els policies fan ús de la seva arma. Pel que sembla, es tractava d’un automòbil robat a França el passat mes de juny i els ocupants es trobaven fent virolles i curses en les rodalies de Port Banús. En alguns trams, dins de la ciutat, van arribar a superar els 200 km/h.

Els trets van aconseguir una roda, motiu pel qual els ocupants van abandonar el vehicle a uns quilòmetres i van continuar la fugida a peu, sense que de moment la policia els hagi localitzat.

AMPLIAREM

Port de Tarragona