Els serveis de seguretat de Repsol a Tarragona localitzen i detenen un intrús que ha lesionat un dels vigilants amb un extintor

Al complex petroquímic de Repsol, a la Pobla de Mafumet, a Tarragona, s'accedeix per la carretera T- 750.

Els serveis de seguretat del complex petroquímic de Repsol, a la Pobla de Mafumet, van localitzar i detenir a un individu que va accedir a les instal·lacions, informa la Policía catalana i confirma l’empresa. Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de l’intrús, que va lesionar un dels vigilants de la petroquímica llençant-li un extintor. L’arrestat és un home de 31 anys, de nacionalitat marroquina i veí del Vendrell, que serà posat a disposició judicial com a presumpte autor d’un delicte de violació de domicili jurídic i lesions. Una vegada escorcollat pels policies, se li va trobar cocaïna.

 

 

Port de Tarragona