Mor un home apunyalat al districte de Nou Barris de Barcelona

Un home de 47 anys i de nacionalitat dominicana ha mort a les tres d’aquesta matinada com a conseqüència de les ferides sofertes després d’un apunyalament al carrer Vilapiscina, al districte barceloní de Nou Barris, informen Mossos d’Esquadra. Les ferides mortals s’han produït durant una baralla entre dos homes per causes que es desconeixen. L’autor de l’apunyalament mortal ha aconseguit fugir, però ha pogut ser identificat i els Mossos d’Esquadra han iniciat la seva cerca. La víctima ha estat traslladada en estat crític i ha mort a l’ambulància, mentre era traslladat a un centre hospitalari.

Segons les mateixes fonts, s’ha produït un altre apunyalament en una zona propera a la Via Laietana durant un robatori amb violència que s’ha registrat aquesta matinada. La víctima ha rebut una punyalada. Tot i la ferida, greu, no es tem per la seva vida.

Port de Tarragona