Salvament Marítim evacua 393 passatgers d’un ferri procedent d’Eivissa que ha encallat a Dénia

Salvament Marítim ha evacuat 393 passatgers que viatjaven en un ferri de la companyia Baleària, procedent d’Eivissa, que ha encallat a les proximitats del port de Dénia, a Alacant. Al costat de Salvament Marítim han participat Guàrdia Civil i Policia Local. En el succés s’ha registrat a les 23.30 hores d’ahir, divendres, i no s’han registrat ferits.

El rescat dels passatgers, que han estat traslladats a terra per un remolcador de la companyia, ha durat dues hores i mitja. El vaixell de passatgers ha quedat encallat entre els blocs de formigó de l’escullera del port, al costat del far, probablement per haver-se aproximat massa a l’escullera. Durant aquest matí s’ha desplegat de forma preventiva una barrera anticontaminació per si s’havia produït o es produís una fuita de combustible. Submarinistes especialitzats estan valorant els danys per iniciar les tasques de reflotament.

Port de Tarragona