Els Mossos detenen tres homes arrean d’una baralla en la que un jove ha resultat ferit en trencar un aparador

ACN .- Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes francesos de 27, 28 i 49 anys, i amb domicili a França, després que s’hagin vist implicats en una baralla a Salou (Tarragonès). Segons informen els Mossos d’Esquadra, cap a la una de la matinada d’aquest diumenge dos grups de persones han protagonitzat una batussa al carrer de Carles Buïgas, a la zona d’oci de la ciutat. Durant la baralla un dels individus ha empès un jove francès de 20 anys. El noi ha caigut damunt l’aparador de vidre d’un restaurant, que s’ha trencat i li ha produït un tall al braç, per la qual cosa l’han traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. Per la seva banda, els agents han detingut tres membres de l’altre grup acusats d’un delicte de lesions i d’un delicte lleu de danys.

Port de Tarragona