Un mort i dos ferits després que un cotxe sortís de l’autovia A-2 i caigués per un desnivell a Bell-lloc d’Urgell

Tres Mossos davant del vehicle accidentat i amb la víctima al lloc per on s'ha precipitat. / Oriol Bosch

ACN .- Una persona ha mort i dos més han resultat ferides en un accident de trànsit que s’ha produït quan el vehicle on circulaven ha sortit de la via i s’ha precipitat entre cinc i sis metres per un desnivell. Els fets han passat al punt quilomètric 473, a l’autovia A-2, al seu pas per Bell-lloc d’Urgell, al Pla d’Urgell. Dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc dels fets després de rebre l’avís, a les 14.08 hores. La investigació dels fets està oberta. Amb aquesta són 110 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona