Detingut un home que havia robat un automóvil Aston Martin valorat en 239.000 euros d’un concessionari de Barcelona

Aquest és el vehicle que s'ha recuperat en una complicada detenció. / Mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta tarda un home de nacionalitat espanyola i 45 anys per robar un vehicle de gamma alta, un Aston Martin valorat en 239.000 en un concessionari del districte. Cap a les dues de la tarda un mosso fora de servei ha detectat a prop d’un concessionari un lladre de cotxes de gamma alta que coneixia i ha donat l’alerta a comissaria. Quan el mosso juntament amb dos agents de paisà han entrat a l’establiment a parlar amb el responsable, han sentit com un cotxe sortia a tota velocitat del local.

El vehicle ha fugit per la vorera i diversos vianants han hagut de saltar per esquivar-lo, però cap d’ells ha patit lesions. Els Mossos han pogut aturar el vehicle davant de l’hotel Miramar i el lladre ha sortit corrents, ha saltat un mur d’uns quatre metres i s’ha amagat en una zona de matolls de difícil accés.

Agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) s’han sumat a la recerca i s’ha demanat la col·laboració dels Bombers de Barcelona per si es necessitava una escala o cistella. Finalment, els equips participants han trobat l’home i, després de portar-lo a una zona segura, l’han detingut. El vehicle que havia sostret està valorat en uns 239.000 euros. L’home passarà a disposició judicial durant les properes hores.

Port de Tarragona