Els Bombers actuen contra tres incendis durant la tarda i nit d’ahir a Badalona, ​ Sant Cugat i la Roca del Vallès

Imatge del foc que ha afectat la zona de l'institut de La Roca. / Foto: Ajuntament

Els Bombers de la Generalitat han extingit tres incendis que han afectat zones dels municipis de Badalona, ​​Sant Cugat i la Roca del Vallès. En aquesta última població s’ha originat un incendi minuts després de dos quarts d’onze de la nit pels causes que s’estan investigant davant l’institut de la localitat. El foc, espectacular en alguns moments per les flames que ha originat (foto) no ha representat cap dany personal ni material, informa l’Ajuntament de la localitat del Vallès.

Sobre les quatre de la tarda d’ahir, dimarts, s’ha detectat un altre incendi de vegetació al terme de Badalona. Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat han extingit el foc, que ha cremat 1,5 hectàrees de vegetació, especialment matoll. No s’ha comunicat cap dany personal.

Un tercer incendi de petites dimensions ha hagut de ser controlat per Bombers de la Generalitat cap a les set de la tarda a Sant Cugat del Vallès. Pel que sembla, les flames s’han iniciat davant del centre comercial Leroy Merlin, i han arrasat una hectàrea de matoll. L’incendi s’ha iniciat al marge de la carretera BP-1502, que uneix la població amb Rubí. Tres dotacions de Bombers han extingit el foc en una hora i mitja. Policia Local i SEM va acudir a atendre l’emergència, tot i que no hi ha constància de ferits.

Port de Tarragona