Evacuats els cavalls d’una hípica de Terrassa per un incendi a les instalacions de matinada

Diverses persones van ser auxiliades per inhalació de fum, però no hi ha cap ferit i els cavalls s'han pogut evacuar

Imatge d'un bomber extingint el foc al paller. / Bombers

ACN.- Un incendi ha cremat aquesta passada matinada el paller d’una hípica del barri de les Martines de Terrassa. El foc va començar a la una de la matinada i va ser un veí de la zona qui va avisar els serveis d’emergències en veure les flames. L’incendi ha cremat el paller de les instal·lacions i tot i que diverses persones van ser auxiliades per inhalació de fum, no hi ha cap ferit. Els cavalls que hi havia a les instal·lacions també van poder ser evacuats. Els Bombers han treballat tota la nit en l’extinció del foc i control del perímetre. Aquest dimarts a la tarda encara treballen a la zona.

Port de Tarragona