banner Diputació de Tarragona

FLASH: Un mort i 9 ferits en un accident de trànsit entre un autocar i un turisme a l’AP-7 a Amposta

archivo / arxiu

L’autopista AP-7 es troba tallada a l’altura d’Amposta per un accident de trànsit que s’ha saldat amb un mort i nou ferits de diversa consideració. En el succés s’han vist implicats un turisme i un autocar que transportava 30 passatgers en sentit Barcelona. Cinc dels ferits han estat traslladats a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa i quatre d’ells es troben en un centre sanitari d’Amposta. L’accident ha passat a les 4.30 h. d’aquesta matinada al punt quilomètric 328 per causes que s’estan investigant. El mort és el conductor del cotxe. La via ha quedat tallada entre els quilòmetres 321 i 346. Elo trànsit es desvíao per la N-340 en sentit sud per la sortida 41 (Amposta) i en sentit nord per la sortida 42 (Vinaròs).

Vuit dotacions de Bombers de la Generalitat atenen l’emergència. Els ferits ho són majoritàriament de caràcter lleu. A les vuit del matí encara romania tallada l’autopista, sota la pluja. . Mossos d’Esquadra i efectius del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) han atès l’emergència paral·lelament als Bombers.

Port de Tarragona