La Policia abat a l’individu armat que va prendre com a ostatges a 17 passatgers d’un autobús a Rio de Janeiro

Un individu que empunya una arma de foc, a més de portar amb si un ganivet, una pistola elèctrica i una garrafa de gasolina, es troba a l’interior d’un autobús que ha segrestat i que està detingut al pont Riu-Niterói, a Rio de Gener. L’atacant amenaça de ruixar amb gasolina el vehicle amb els segrestats al seu interior. El Batalló d’Operacions Especials de la policia brasilera intenta negociar amb ell perquè alliberi les persones. Quatre dones i dos homes han estat alliberats en les últimes hores, un d’ells per trobar-se malalt.

El segrestador va ordenar al conductor que creués el vehicle al pont, ocupant dos carrils centrals. Molts efectius policials envolten el vehicle, des del qual ha descendit en alguna ocasió el segrestador, que oculta la seva cara amb una bufanda negra.

ACTUALITZACIÓ: La Policia ha abatut al segrestador.

Port de Tarragona