Cremen catorze contenidors i un vehicle a Sant Adrià de Besòs aquesta matinada

Imatge de l'actuació dels Bombers per extingir un foc a una furgoneta, dilluns al Montseny. / Bombers

ACN .- Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer quatre serveis entre les dotze de la nit i quarts de tres de l matinada a Sant Adrià de Besòs. En la primera sortida, els efectius han apagat el foc a cinc contenidors d’un descampat del carrer Venus, al barri d ela mina. Un parell de cotxes apartats a prop també han estat afectats parcialment. Uns minuts més tard, abans de la una de la matinada, al carrer del mar, a l’alçada del número 20,han cremat tres contenidors més i mitja hora després, un cotxe a tocar del número 130 del carrer Ramon Llull. Quan passaven vint minuts de les dues, al carrer Ponent han cremat sis contenidors més amb un foc que ha afectat també tres vehicles estacionats a la vora.

Port de Tarragona