Detingut a Barcelona un fugit de la justícia italiana que dormia en un cotxe per no ser descobert

Imatge de la detenció de l'individu i la conducció a la caserna. / G.C.

La Guàrdia Civil ha detingut a Barcelona a un individu buscat internacionalment per nombrosos delictes comesos a Itàlia, relacionats amb el tràfic de drogues, atracaments a sucursals bancàries amb arma blanca pertinença a organització criminal i delictes contra les persones pels quals han passat deu anys a la presó. L’home, de 35 anys, hauria arribat el 30 de juny passat a Barcelona, en vaixell, amb la intenció d’amagar-se després de fugir del país d’origen on fa dos anys que esta en cerca i captura. Agents de la Guàrdia Civil van organitzar un dispositiu el set de juliol passat amb el qual van aturar un vehicle a les immediateses de l’Aeroport del Prat. El detingut feia set dies que era a la ciutat sense domicili i dormint en un cotxe.
Després de la seva detenció es va posar a disposició judicial i s’espera que sigui extradit i lliurat a les autoritats italianes.

Port de Tarragona