Una dona segrestada en un domicili de Montsó, a Osca, aconsegueix avisar la policia de Romania i és alliberada per la Guàrdia Civil

Foto: Guardia Civil

La Guàrdia Civil ha alliberat a una dona de 26 anys, de nacionalitat romanesa que es trobava retinguda contra la seva voluntat en un domicili de Montsó (Osca). La víctima, va aconseguir posar-se en contacte amb la seva família a Romania, els qui van avisar la policia romanesa i aquests, al seu torn, van alertar la Guàrdia Civil. Les cooperació policial internacional de la Guàrdia Civil amb la Policia de Romania, va poder determinar, en menys de sis hores, que la dona podria trobar retinguda en un habitatge de la localitat de Montsó.

Prèvia autorització del Jutjat d’Instrucció de Montsó, es va realitzar una entrada al domicili i es va localitzar, al seu interior, a una dona que presentava ferides en els avantbraços compatibles amb una agressió amb arma blanca, a més del presumpte autor dels fets. Durant el registre es va localitzar en una habitació tancada amb clau la documentació de la víctima. També van confiscar 18 grams de cocaïna distribuïts en bossetes, un embolcall de plàstic amb 2 grams de marihuana i 80 euros en bitllets fraccionats, així com anotacions comptables de possibles transaccions econòmiques.

Al detingut, de 36 anys d’edat i veí de Montsó, se l’acusa dels presumptes delictes de detenció il·legal, lesions, maltractaments i tràfic de drogues. Les diligències han estat instruïdes per la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’Osca i, juntament amb el detingut, han estat lliurades al jutjat d’instrucció de guàrdia de Montsó, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona