Detenen un home que tenia un fusell de guerra a la Jonquera i no tenia permís d’armes

ACN .- La Guàrdia Civil ha detingut un home de 67 anys i de nacionalitat espanyola que portava un fusell de guerra al maleter del cotxe. La policia estava fent controls aquest dimecres 21 d’agost a la N-II en el seu pas per la Jonquera (Alt Empordà) quan va aturar el vehicle que conduïa l’arrestat. Una vegada van haver identificat l’home, van registrar el maleter i van trobar-li la funda d’una arma. A l’interior hi havia un fusell de guerra de la marca Mauser del calibre 792PR fabricat a la Corunya. Després que la Guardia Civil demanés el permís de tinença d’armes, el conductor va respondre que no en tenia. Posteriorment, els agents de la benemèrita va comprovar que l’arma no estava registrada en cap base de dades. Els Guardia Civils van comprovar que l’arma funcionava perfectament i tan sols calia carregar-la. Per això van detenir l’home per tinença il·lícita d’armes.

La Guàrdia Civil deté una parella a la Jonquera que duia una metralladora del 1944 i armes de guerra dins una furgoneta

Port de Tarragona