Un motorista de Mataró de 53 anys, segona víctima mortal a les carreteres catalanes en poques hores

Imatge d'arxiu d'un accident amb una motocicleta implicada.

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va produir un sinistre mortal de trànsit a la C-32 al punt quilomètric 99 a Argentona (Maresme), en sentit Barcelona. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20.28 h. La víctima és J.S.C., un motorista de 53 anys i veí de Mataró.

Per causes que encara s’estan investigant, una motocicleta va patir un accident de trànsit. Com a conseqüència de l’impacte, el conductor de la motocicleta va resultar ferit crític i va ser traslladat a l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, on posteriorment ha mort. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, es va tallar un carril a la circulació i es va registrar un quilòmetre de retencions.

Detingut el conductor d’una furgoneta per atropellar mortalment a un motorista a l’A-2, a Jorba, i donar-se a la fuga sense avisar al 112

Un motorista de Falset de 41 anys mor en xocar amb un cotxe a Duesaigües

 

Port de Tarragona