Els Mossos investiguen dos assalts a mà armada en hotels d’Esplugues i Castelldefels, on van tancar a un empleat

Hotel Pitort, a Castelldefels. / GM

La policia catalana treballa per identificar els autors de dos assalts que es van produir en menys de 24 hores en dos hotels de les poblacions d’Esplugues de Llobregat i Castelldefels. El més greu dels atracaments va tenir lloc aquesta passada matinada de dissabte quan tres encaputxats han entrat a l’hotel Pitort, a Castelldefels, i després d’amenaçar al recepcionista amb una arma de foc, l’han tancat en una habitació mentre robaven els diners de la caixa, portant-se la recaptació del dia. Després del robatori s’han donat a la fuga.

A les cinc de la matinada del dia anterior, divendres, uns individus -que els Mossos consideren que poden ser els mateixos autors- van intentar entrar a l’hotel Abba Garden, a Esplugues de Llobregat, trencant els vidres, però un vigilant els va descobrir abans de que poguessin entrar, frustrant les seves intencions.

Port de Tarragona