La Policia desmantella un club clandestí on es celebraven torneigs il·legals de pòquer

La Policia Nacional han desmantellat un club clandestí en el qual se celebraven torneigs de pòquer il·legals a la madrilenya localitat de Sant Sebastià dels Reis. En el moment de l’entrada al local, els investigadors van identificar 28 jugadors que es trobaven realitzant apostes. Un dels identificats, que feia de crupier, portava en el moment del registre 1.750 euros, quantitat que coincideix amb el nombre de jugadors que es trobaven al local i el preu fixat per a la inscripció. Tenint en compte el nombre de jugadors i les sancions imposades a les infraccions comeses pel torneig contra la legislació del joc, el muntant d’aquestes podria superar els 100.000 euros.

Les investigacions s’inicien quan es rep per part de la Direcció General d’Ordenació del Joc una comunicació en la qual s’informa de la propera realització d’un torneig de pòquer que manca dels requisits que estipula la legislació vigent. Aquesta trobada es produiria previsiblement el dia 14 d’agost a la localitat madrilenya de Sant Sebastià dels Reis. Immediatament, els agents organitzen un dispositiu per tal de localitzar el lloc en el qual s’anava a dur a terme el torneig i procedir a la comprovació dels fets.

El dia de la partida, els investigadors desplegats al lloc observen com a l’hora que té fixat l’inici de la mateixa, al voltant d’unes quaranta persones entren al local de forma progressiva. A causa de que la vigilància ha mostrat indicis clars que al local pugui estar duent-se a terme la realització de les partides de pòquer il·legals, es decideix entrar en el mateix per a inspeccionar-lo.

28 jugadors identificats i 1.750 euros intervinguts

Els agents comproven que, efectivament, a l’interior de l’establiment s’està realitzant un torneig il·legal de pòquer on s’estava jugant simultàniament en tres taules, identificant a 28 jugadors que estaven participant en la partida il·legal. A més es van recomptar les fitxes que tenia en aquest moment cada jugador i es van intervenir diversos naips i útils per jugar a pòquer.

Un dels identificats, que realitzava les funcions de crupier, portava en el moment del registre 1.750 euros, quantitat que coincideix amb el nombre de jugadors que estarien participant i el preu fixat per a la inscripció. Aquest home, a més de realitzar les funcions de crupier a la seva taula, disposava d’un ordinador portàtil en el qual controlava el temps del joc de les tres taules.

De tot això es va realitzar l’acta corresponent que es remetrà a la Direcció General d’Ordenació del Joc, a fi de que porti a terme la pertinent sanció administrativa. Tenint en compte el nombre de jugadors i les sancions imposades a les infraccions contra la legislació del joc, el muntant d’aquestes podria superar els 100.000 euros.

Port de Tarragona