Set anys després de la baralla mortal a la zona d’oci de Cornellà, un nou enfrontament acaba amb un apunyalat i cinc detinguts

Imatge de la baralla mortal que es va produir al juny del 2012 a la zona d'oci de Cornellà, on aquesta matinada s'han reproduï els mateixos fets.

Una nova baralla a la zona d’oci de Cornellà de Llobregat, al polígon Can Famades, s’ha saldat amb un jove hospitalitzat en estat greu després de patir una punyalada al coll, informa El Cas i va avançar SER Catalunya. Pel que sembla, diversos joves han intentat matar un noi, que ha estat traslladat per una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a l’hospital de Bellvitge. Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc implicats, tots d’origen sud-americans, que passaran demà a disposició judicial.

El succés s’ha registrat aquest matí, minuts després de les set i mitja, a prop d’una discoteca del polèmic polígon que ja va ser notícia, el 91 de juny de 2012, quan un jove va ser assassinat durant una baralla en circumstàncies similars a l’ocorreguda aquesta matinada.

Port de Tarragona