Quatre ferits, dos d’ells crítics, en un accident de trànsit a Deltebre

Quatre persones han quedat ferides, dues d’elles en estat crític evacuades en helicòpter a centres hospitalaris, en un accident que hi ha hagut aquesta tarda a la carretera TV-3409, al terme municipal de Deltebre (Baix Ebre).

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident ha passat cap a les 16 hores d’aquesta tarda al quilòmetre 5,8 de l’esmentada carretera quan, per causes que s’estan investigant, un cotxe ha envestit a un altre i un dels dos ha bolcat i caigut a un petit canal.

En aquest vehicle viatjaven quatre persones, dues de les quals han quedat ferides crítiques: un menor que ha estat traslladat en helicòpter a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i una dona també evacuada en helicòpter a l’hospital de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Un altre ocupant d’aquest mateix vehicle ha quedat ferit menys greu i ha estat evacuat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Baix Ebre), mentre que el conductor ha sortit il·lès de la col·lisió.

El conductor de l’altre cotxe implicat ha quedat ferit menys greu i també ha estat traslladat a l’hospital Verge de la Cinta.

Com a conseqüència de l’accident la carretera ha estat tallada al trànsit fins que ha pogut ser reoberta cap a les 18 hores.

Al lloc del sinistre s’han desplaçat quatre dotacions dels bombers, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i d’altres de la policia local i dos helicòpters i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques

Port de Tarragona