Guàrdia Civil i Guàrdia Urbana de Barcelona desallotgen part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona per sospita d’un artefacte explosiu

Imatge penjada a les xarxes per una banyista on es pot veure la platja buida i una embarcació rastrejant al mar. / Twitter

La Guàrdia Civil ha posat en marxa un dispositiu en relació a un possible artefacte explosiu que es trobaria en una platja de Barcelona. Col·labora amb la Benemèrita la Guàrdia Urbana de Barcelona que ha desallotjat part de la platja de Sant Sebastià. L’artefacte es trobaria a l’aigua i a pocs metres de la vora. Una embarcació rastreja la zona, que ha estat acordonada i evacuada com a mesura de precaució.

Actualització: La Guàrdia Civil ja hauria trobar l’artefacte explosiu, a uns 40 metres de la vora i ara estaria treballant per retirar-lo amb seguretat. Les primeres informacions parlen que podria tractar-se d’un obús de la Guerra Civil i la seva desactivació correspondria a l’Armada espanyola.

Port de Tarragona