Protecció Civil activa la prealerta Ferrocat i talla la línea d’AVE entre Barcelona i Girona per un atropellament a Vilobí

Arxiu / Archivo - Foto: Andrea Zamorano

La circulació ferroviària de la línia d’AVE entre Barcelona i Girona està interrompuda en els dos sentits per un atropellament a Vilobí d’Onyar, segons ha informat Protecció Civil. Un tren Avant que ha sortit de l’estació de Sants en direcció Figueres Vilafant ha estat detingut a Vilobí d’Onyar per un atropellament. Protecció Civil ha activat el pla Ferrocat en estat de prealerta. Segons publica el digital «El Gerió» l’atropellat era un home que anava caminant per la via. El fet ha passat a dos quarts de nou de la nit i la línia s’ha restablert a les 21.53 hores. Quan el tren ha arribat a l’estació de Girona, els passatgers han estat traslladats a un altre convoy i el tren afectat ha quedat estacionat.

Port de Tarragona