Intenten robar en Mediamark de les Gavarres pel mètode de l’encastament els mateixos individus que van voler entrar en un hotel d’Esplugues

Imatge d'arxiu d'un robatori amb encastament el passat 9 d'agost a Majadahonda.

Diversos individus han intentat accedir durant la matinada del passat dissabte 23 a l’establiment Mediamark de la zona comercial de les Gavarres de Tarragona, sense haver-ho aconseguit, informen els Mossos d’Esquadra, que mantenen oberta una investigació al respecte. La temptativa la van portar a terme a les quatre de la matinada presumptament els mateixos individus que posteriorment van intentar pel procediment de l’encastament trencar els vidres de l’hotel Abba Garden, a Esplugues de Llobregtat i també es presumeixen que són els mateixos que van atracar un altre hotel a Castelldefels, on van tancar al recepcionista. En aquesta ocasió van aconseguir apoderar-se de la recaptació.

Els delinqüents eren tres i actuaven encaputxats per no ser identificats, actuaven colpejant amb dos vehicles que consten com a robats.

Els Mossos investiguen dos assalts a mà armada en hotels d’Esplugues i Castelldefels, on van tancar a un empleat

Port de Tarragona