banner Generalitat

Intenten robar en Mediamark de les Gavarres pel mètode de l’encastament els mateixos individus que van voler entrar en un hotel d’Esplugues

Imatge d'arxiu d'un robatori amb encastament el passat 9 d'agost a Majadahonda.

Diversos individus han intentat accedir durant la matinada del passat dissabte 23 a l’establiment Mediamark de la zona comercial de les Gavarres de Tarragona, sense haver-ho aconseguit, informen els Mossos d’Esquadra, que mantenen oberta una investigació al respecte. La temptativa la van portar a terme a les quatre de la matinada presumptament els mateixos individus que posteriorment van intentar pel procediment de l’encastament trencar els vidres de l’hotel Abba Garden, a Esplugues de Llobregtat i també es presumeixen que són els mateixos que van atracar un altre hotel a Castelldefels, on van tancar al recepcionista. En aquesta ocasió van aconseguir apoderar-se de la recaptació.

Els delinqüents eren tres i actuaven encaputxats per no ser identificats, actuaven colpejant amb dos vehicles que consten com a robats.

Els Mossos investiguen dos assalts a mà armada en hotels d’Esplugues i Castelldefels, on van tancar a un empleat

Port de Tarragona