Mor el pilot d’un avió d’entrenament de l’Exèrcit que es va estavellar aquest matí a la Manga del Mar Menor, a Múrcia

Avió C-101 com el que s'ha estavellat i que és utilitzat per la Patrulla Àguila en exhibicions d'acrobàcies.

Ha mort el pilot d’un avió d’entrenament de l’Exèrcit, un Casa C-101, que s’ha estavellat aquest matí davant de la platja a la Manga del Mar Menor, a Múrcia. La víctima va aconseguir activar el seient ejector, però no ha sobreviscut, ja que ha estat trobat tres hores després de l’accident. L’avió procedia de l’aeròdrom militar de San Javier i realitzava una maniobra sobre el mar quan s’ha precipitat a l’aigua. El dispositiu d’emergència i rescat s’ha posat en marxa a les 9.38 del matí amb embarcacions que es dirigien al lloc on s’ha submergit sense que es conegui de moment si hi ha víctimes mortals o ferits. L’avió és utilitzat per la Patrulla Àguila en vol acrobàtic i, segons els testimonis, semblava fer una espècie de looping que no va acabar remuntant, ja que va xocar contra l’aigua.

Port de Tarragona