La Policia de Tenerife demana col·laboració ciutadana per identificar el conductor d’un Mercedes implicat en un atropellament múltiple

Foto: Ayto. Santa Cruz

L’Ajuntament de Santa Creu de Tenerife ha publicat avui una nota demanant ajuda a la ciutadania per trobar i identificar el conductor d’un Mercedes de color fosc que pot presentar danys en l’òptica davantera esquerra i el mirall retrovisor d’aquest costat. La Policia Local demana als Tenerife que comuniquin a les autoritats qualsevol pista sobre aquest vehicle implicat en un atropellament múltiple minuts abans de les onze de la nit del passat dia 14 d’agost, vigília del pelegrinatge a Candelaria. El Centre Coordinador Municipal d’Emergències de Candelaria va informar que un conductor va atropellar a tres pelegrins que es dirigien a la Vila Mariana pel Dia de la Patrona de Canàries.

Els tres pelegrins van ser traslladats en ambulància, una d’elles medicalitzada, a centres hospitalaris, segons les dades facilitades per l’Ajuntament de Candelaria. El succés es va produir a la TF-28 costat de l’accés al Polígon La Campana i el consistori ha demanat a la ciutadania que traslladin al cos de la Policia Local qualsevol indicis que es puguin tenir, per mínim que sigui. El número de telèfon al qual han de dirigir els ciutadans és el següent: 922.606.347

Port de Tarragona