L’ARRO de Mossos deté a Salou tres individus per un robatori amb violència

Agents dels Recursos Operatius de Mossos a Salou.

L’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Tarragona ha detingut tres homes de 28, 29 i 30 anys, dos de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat lituana, veïns de Torredembarra i Roda de Berà, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència. Els fets van tenir lloc de matinada a la zona d’oci de Salou on un equip d’ARRO que participava del dispositiu de seguretat va rebre l’avís que s’acabava de produir un robatori amb violència al carrer Tarragona.

Ràpidament, els agents van dirigir-se al lloc i van localitzar la víctima que estava sent atesa per agents de la Policia Local de Salou. L’home els va explicar que havia conegut uns joves amb qui havia estat conversant i que al cap d’una estona els joves li havien demanat que els portés amb cotxe a una discoteca. Llavors, quan la víctima es va negar, els tres joves el van agredir i li van sostraure el telèfon mòbil i les claus del seu cotxe. Amb la descripció dels autors, els mossos van fer recerca i van localitzar-los a uns 200 metres del lloc del robatori. Els agents els van identificar i escorcollar i a un d’ells li van localitzar les claus del cotxe sostretes. Així, els mossos van detenir-los com a presumptes autors d’un robatori violent.

A més, als detinguts de 29 i 30 anys els constaven sengles requeriments judicials per esbrinar els seus domicilis i citar-los per judicis pendents. Els tres detinguts, que acumulen 23 antecedents policials, han passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Port de Tarragona