Un arbre caigut per la tempesta interromp la circulació de trens entre Mont-roig i l’Hospitalet

Archivo / Arxiu

La circulació ferroviària està tallada entre Mont-roig del Camp i l’Hospitalet de l’Infant per un arbre caigut a les vies a causa de la tempesta. Protecció Civil ha situat el pla Ferrocat en estat de prealerta per aquest tall que afecta els trens de la línia R16 de Rodalies. Es registren retards superiors als 30 minuts.

Actualització: La circulació ferroviària entre Mont-roig del Camp i l’Hospitalet de l’Infant  s’ha restablert sobre les 18.40 hores i els trens de la R16 circulen amb normalitat, segons informa Protecció Civil, que ha donat per acabat el ple Ferrocat en estat de prealerta. El tall d’aquesta línia s’ha produït aquesta tarda i s’han registrat retards superiors als 30 minuts.

Port de Tarragona