Detenen a Osca l’autor d’un homicidi comès a Sant Feliu de Llobregat el 2018

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb agents de la Guàrdia Civil, han detingut un home, de 58 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un homicidi comès el 2018 a Sant Feliu de Llobregat. Els fets van passar el 21 d’abril de 2018 a la porta d’un bar de Sant Feliu de Llobregat. La víctima va discutir amb un altre home i aquest el va agredir amb una arma blanca. A causa de les ferides va morir una setmana més tard.
Els investigadors de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van identificar l’autor dels fets, el qual havia fugit a Graus (Osca). Per aquest motiu el 22 d’agost es va establir un operatiu conjunt amb la Guàrdia Civil, que va permetre detenir el principal investigat i realitzar l’entrada i registre al seu domicili a Graus.
Paral·lelament, gràcies a la investigació s’han detinguts dues persones més a Sant Feliu de Llobregat com a presumptes encobridores. Es tracta d’una dona i un home de nacionalitat espanyola de 54 i 47 respectivament. Els detinguts van passar a disposició judicial a Sant Feliu de Llobregat el divendres 23 d’agost i el jutge va decretar ingrés a presó per al principal investigat i llibertat amb càrrecs per a dos arrestats.
Port de Tarragona