Els Mossos detenen una vigilant privada que ha disparat la seva arma durant una discussió amb un company

La Direcció General d'Administració de Seguretat obrirà un expedient a la dona arrestada per un delicte d'amenaces

ACN .- Els Mossos han detingut aquest dimecres a la tarda una vigilant privada que treballa a la Caserna Militar de Sant Boi de Llobregat per un delicte d’amenaces. Segons ha avançat Ser Catalunya i han confirmat els Mossos, els fets s’han produït cap a les 18 hores de la tarda durant una discussió entre la detinguda i un company de feina. Cap dels dos ha resultat ferit per l’incident. Segons els Mossos, les primeres informacions indiquen que a un dels dos vigilants de seguretat se li ha disparat l’arma de manera fortuïta. La Direcció General d’Administració de Seguretat, que té les competències en vigilància privada i està dins del Departament d’Interior, obrirà un expedient a la dona detinguda.

Port de Tarragona